logo

Vjenčanja

Vjenčanja

Snimanje i fotografiranje Vjenčanja.

Jednoga dana Vaša će djeca pogledati naslovnicu albuma Vašeg vjenčanja. Otvorit će album i vidjeti izmjenjene poglede, sitne detalje i beskonačnu ljubav koja je postojala između njihove majke i oca. Kroz te fotografije oni će pronaći Vas; i jedan od nasretnijih dana Vašeg života.

Za nekoliko desetljeća Vaši će unuci otvoriti stranice Vašeg vjenčanog albuma. Proći će pogledom kroz fotografije i album će postati “živ” u njihovim rukama. Zauvijek ćete ostati u njihovom sjećanju. Oni će njegovati Vaš album i ostaviti ga njihovoj djeci.

Dan vjenčanja pamtit ćete cijeli život

Ne zaboravite da nakon tog dana, tih nekoliko sati veselja i sreće, jedino što vam ostaje kao trajna materijalna uspomena jesu vaše vjenčane fotografije i video snimke.
Odvojite zato dovoljno vremena jer svega nekoliko sati s vama jedino je što imamo. Surađujte s nama kako bi vaše fotografije bile vječne …

 

Budite oprezni pri odabiru fotografa i snimatelja!

Svatko zna primiti fotoaparat u ruke, no mali je broj onih koji znaju napraviti dobru fotografiju. Nemojte se pouzdati u susjede, rođake, kume itd.( osim ako nisu profesionalni fotografi).

Mi vam nudimo suradnju, profesionalnu i kvalitetnu fotografiju i video snimanje, ali isto tako spremno prihvaćamo sve vaše ideje i želje. Pogledajte naše fotografije kako biste znali što vas očekuje, ali znajte da će vaše fotografije biti jedinstvene i neusporedive s drugima, baš kao što ste i vi jedinstveni.